x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Rendezvények

Magyarország legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnokát, különleges épületüzemeltetési megoldásai mellett modern hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltsége teszi alkalmassá nagyszabású koncertek, showműsorok, szórakoztató családi programok, vállalati rendezvények és kiállítások lebonyolítására.

A Sportfive MPA Kft. több, mint 8 éve sikeresen üzemelteti a Groupama Arénát, mely eddig több, mint 1200 vállalati rendezvénynek és számos nemzetközi stadionszintū eseménynek adott már otthont, beleértve hazai és nemzetközi sporteseményeket is.

A Sportfive égisze alatt, nagy szakmai múlttal rendelkező Event részlegünk immáron az MVM Dome-ban is örömmel áll rendelkezésükre rendezvényeik lebonyolítása kapcsán.

Kérjük keressen minket bizalommal az alábbi e-mail címen: mvmdome@sportfive.com
Ajánlatot kérek