x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Parkolás

Parkolójegy vásárlás

Az MVM Dome tárt karokkal vár Téged és az autódat is!

Gondoskodunk róla, hogy a felejthetetlen élményedet kényelmessé is tegyük, így minden, a csarnokban megrendezésre kerülő eseményre előzetesen vásárolható parkolóhelyet is biztosítunk.

A jegyáraktól további tájékoztatást az adott esemény leírásában találsz.

A vásárlás nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tenned, hogy az OTP Simple Pay elektronikus felületén keresztül kifizetett jegyet kinyomtatva, vagy elektronikus eszközödön elhozod magaddal az esemény napján.

Az egyes parkolók megközelítése az alábbi térképeken található:

A bejutáshoz kövesd a térképen szereplő beközlekedési útvonalakat, mert csak és kizárólag ezen keresztül lehet elérni a kiválasztott parkolót.

A P1A / P1B / P2 / P3 parkolók az épülettől pár lépésre találhatóak, a megfelelő parkoló területére a jegyen található QR-kód leolvasását követően lehet bejutni.

Mozgásukban korlátozott, kerekesszékes vendégeink számára a P1A és P1B parkolóinkat ajánljuk, melyekben limitált számban elérhetőek kijelölt mozgáskorlátozott helyek.

X
X
X
X