x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!

Kötelező!Nevem és e-mail címem megadásával kifejezetten kérem, hogy Adatkezelő részemre személyre szabott kedvezményeket, akciókat küldjön és tájékoztasson a jövőbeli eseményekről, illetve hozzájárulásomat adom személyes adataim elemzés céljára történő használatához.


A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Parkolás


Parkolójegy vásárlás

Vegye meg parkolójegyét oldalunkon előre, ne hagyja az esemény napjára a parkolás gondját!

Minden, a csarnokban rendezendő eseményre a jövőben megvásárolhatják előzetesen a parkolóhelyüket, így kényelmesen, néhány méterre a bejárattól parkolhatják le autójukat!

Az MVM Dome-nál található murvás parkolóba bárki megvehető belépőjegyét. Megközelítése a lenti képen található.

A parkolójegy megvásárlása rendkívül egyszerű folyamat. Az OTP Simple Pay elektronikus felületén keresztül megvásárolt jegyet kell kinyomtatnia és magával hoznia az esemény napján. A kinyomtatott jegyen található QR-kód leolvasását követően juthat be a parkoló területére, ahol munkatársunktól kap felvilágosítást arról, hogy hol talál szabad helyet. A VIP parkoló főbejárat melletti elkerített, murvás terület áll rendelkezésre vendégeink részére.

Mozgásukban korlátozott, kerekesszékes vendégeink a VIP parkoló területén hagyhatják járműveiket és dedikált liftek vagy kísérővel mozgójárdáink segítségével juthatnak el a nézőtérre és a különleges rendezvényterekbe. Fontos, hogy a csarnok nem minden része akadálymentesen megközelíthető, ezért mielőtt jegyet vásárol, kérjük, tájékozódjon oldalunkon vagy érdeklődjön kollégáinktól a kerekesszékes nézőhelyekkel kapcsolatban!

Csak az eseményre kell figyelnie, ha előre gondoskodik parkolójegyéről!