x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Keresd a prémium minőségű Schiszler pálinkákat az MVM Dome exkluzív italkínálatában!

2023-02-17


Sikeresen megállapodott a Sportfive MPA Kft. és a Schiszler Pálinka Ház. Így az MVM Dome exkluzív italkínálatát mostantól tovább bővítettük, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb italt. 

„Jó korban születtem” – vallja Schiszler Péter, aki a természet szeretetét és tiszteletét már a szőlő-és gyümölcstermesztéssel foglalkozó szüleitől megtanulta. A szakma szeretete, a piac kihívásai és előrelátó üzletpolitikája eredményeként kezdett új tevékenységbe, így született meg a Schiszler Pálinka Ház.

A pálinkafőzde több, mint 10 éves fennállása során egyazon kiváló pálinkafőző mester, Farkas Miklós szakértelme és ízlelése teremti meg évről évre a gyümölcs esszenciát, amely a szigorúan ellenőrzött termelési folyamat végén kerül üvegbe.  Kizárólag válogatott, egészséges gyümölcs szolgálhat alapjául a Schiszler pálinkáknak, mert hitvallásuk, hogy csak kifogástalan alapanyagból lehet értéket teremteni. Termékeiknél a beltartalom mellett a külső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektetnek. Az üveg egyedi tervezése, kizárólagos olasz design, tükrözi a pálinka férfias jellegét, míg a logó ill. a címke egyben elegáns és tradicionális. A végeredmény egy igazán egyedi, a kifinomult eleganciájával csalogató, maradandó élményt nyújtó párlat. A termékpalettán 27 fajta párlat szerepel. A klasszikusnak számító ízek mellett, mint pl. sárgabarack, szilva, kiffer körte, birs, Irsai szőlő megtalálható néhány vadon termő különlegesség is, mint a som, kökény és madárberkenye. A madárberkenye pálinka megalkotásában elsők között voltak a hazai piacon, jelenleg kevés főzde veszi fel a repertoárjába. Érdekességképpen 1 mázsa gyümölcsből mindösszesen 2 liter pálinka kerül lepalackozásra, így igazi kuriózumnak számít. Ezen terméküket a tavalyi évben aranyérmes Champion minősítéssel jutalmazta a Pálinka Nemzeti Tanács, ahogyan a Kiffer és Vilmos körte pálinka is kiérdemelte ezt a címet.

A Schiszler pálinkát egy családi vállalkozás, a Phoenix-Drink Kft. forgalmazza, amelynek termékkörét bővítik a hidegen kevert, különböző ízesítésű szeszesitalok is, mint a Phoenix keserű, vodka és gyümölcsízek.