x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Magunkról

Az MVM Dome Európa legújabb és egyik legnagyobb multifunkciós rendezvényhelyszíne. Befogadóképessége elrendezéstől függően akár több mint 20 ezer is lehet. A csarnok ünnepélyes átadására 2021. december 16-án került sor és röviddel az átadás után már a 2022-es férfi kézilabda-Európa-bajnokság mérkőzéseinek adhatott otthont.

Az épületet innovatív, változatosan variálható terek, különleges építészeti megoldások jellemzik. Magyarország legnagyobb és legmodernebb multifunkciós rendezvénycsarnokát, különleges épületüzemeltetési megoldásai mellett modern hang-, fény- és vizuáltechnikai felszereltsége teszi alkalmassá nagyszabású koncertek, showműsorok, szórakoztató családi programok, vállalati rendezvények és kiállítások lebonyolítására.

Budapest új, ikonikus rendezvényhelyszínének változatos rendezvénykínálatában a legnépszerűbb teremsportágak (kézi-, kosár- és röplabda, futsal, jégkorong, tenisz, korcsolya) mellett gyakorlatilag valamennyi fedett sportesemény helyet kaphat, hiszen a kialakításának köszönhetően bizonyos atlétikai, lovas- és motoros versenyek, mobil medencében pedig akár úszóversenyek és vízilabdamérkőzések is megrendezhetők.

A 2022. januárja óta a névadó partneri megállapodás szerint az MVM Dome nevet viselő épület vagyonkezelője 2022. február 15-től a Ferencvárosi Torna Club, az üzemeltetését pedig a Sportfive MPA Kft. végzi. Ez a budapesti Groupama Aréna 8 éves sikeres működése során már bizonyított modell a garancia arra, hogy Budapest legnagyobb fedett rendezvényhelyszíne is színvonalas szolgáltatásokat és minőségi körülményeket biztosítson a kulturális, szórakoztató és sportesemények látogatói és szervezői számára.