x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Nagyferó és a Beatrice 45

2023.12.09. Szombat
19:00 - VIP Jegyvásárlás Parkolójegy hamarosan

2023.december 9-én jön egy igazi, hamisítatlan babos kendős rock & roll show. Egy különleges szülinapi koncerttel, 45 év slágereivel és látványos showműsorral lép színpadra Nagyferó és a Bearice az MVM Dome-ban.

Oh, azok a boldog szép napok!

Hát, hamarosan megint elérkeznek hozzád!

Feltéve, ha erre a felejthetetlen eseményre jegyet váltasz, akkor garantált, hogy a Nagy Feró által híres sorok ellenére sem fogod széttépni azt! Meg a képeket se, amiket rólatok fogunk lőni 2023. december 9-én, mert ez valami eszméletlen nagy buli lesz!

 Megkockáztatjuk, hogy talán még 8 órányi szórakozással is fel fog érni!

 Főleg akkor, ha felcsendülnek a legnagyobb klasszikusok is. Mert tudod mi a különbség az ember és a Beatrice slágerei között? Hogy az utóbbiak sosem öregszenek meg!

 Ezért is lesz jó egy iszonyat nagyot bulizni Feróékkal… Mert egy kicsit olyan, mintha időt is utaznál Velük. Akár 45 évet is, amikor az együttes újjáalakult 1978-ban.

 És a legjobb, hogy Nektek hála azóta is töretlen lelkesedéssel játsszák a generációk fiatalkorát meghatározó slágereiket.

 Mert az “Azok a boldog szép napok”, a “8 óra munka” vagy épp a “Támadás” csak Veletek szólt igazán jól! És ez most sem lehet másképp!

 Szóval… Ugye mindenki ott lesz, aki elmegy?

JEGYEK