x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

EHF Final 4 Women 2023 - Elődöntő

2023.06.03. Kapunyitás: 13:00
15:15 - 20:00 VIP Jegyvásárlás Parkolójegy elfogyott

Az EHF FINAL4 WOMEN 2023-ra, azaz a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére 2023-ban immár kilencedik alkalommal kerül sor, ismét Budapesten. Az esemény helyszíne az új budapesti kézilabda aréna, az MVM Dome, amelyben 20.022 fő láthatja a világ legjobb női kézilabdázóit.

A Győr női kézilabdacsapata 2013 óta eddig mindössze egyetlen alkalommal, 2015-ben nem jutott be a női klubkézilabdázás csúcseseményének számító budapesti négyes döntőbe. A zöld-fehér mezbe bújt, az arénát megtöltő, klubjukat támogató szurkolók a további hét szereplés során négyszer, rendre kiélezett csatát követően lehettek szemtanúi annak, ahogy a magyar csapat, tulajdonképpen hazai pályán emelhette magasba a sportág egyik legértékesebb trófeáját.

Az EHF FINAL4 Women történetében eddig mindössze a Győrnek és a Vipers Kristiansandnak sikerült a címvédés. A magyar csapat 2017 után 2018-ban és 2019-ben is kiharcolta a végső győzelmet az európai kupasorozatban, majd a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as eseményt követő mindkét évben a norvég együttes, előbb a francia Brest Bretagne HB, majd éppen Győr ellen kaparintotta meg a kupát. 2022-ben a győri vereség ellenére magyar sikernek még így is örülhettünk, hiszen Tomori Zsuzsanna is azon játékosok egyike volt, aki a 14 ezer néző előtt a dobogó legmagasabb fokán ünnepelhetett önfeledten a – norvég csapat színeinek megfelelően – rózsaszín-fehér konfettiesőben.


Az elmúlt években olyan neves fellépők színesítették ennek a kiemelt nemzetközi sporteseménynek a programját, hangulatba hozva szurkolók ezreit, mielőtt kedvenceik a trófeáért küzdve a pályára léptek volna, mint John Newman vagy Anastacia. A legutóbbi alkalommal egy jelenleg is aktív kézilabdázó, Kristina Liščević saját dallal lepte meg az MVM Dome-ba kilátogatókat, a dominikai származású énekessel, Henry Méndezzel az oldalán.

Legyen ott Ön is Európa legjobb női klubcsapatainak és játékosainak csúcsmérkőzésein és legyen részese a Bajnokok Ligája végküzdelmeinek!

Az EHF FINAL4 Women 2023 programja:

2023. június 3., szombat


15:15 Győri Audi ETO KC–Vipers Kristiansand (norvég)

18:00 FTC-Rail Cargo Hungaria–Team Esbjerg (dán)

2023. június 4., vasárnap

15:15 A harmadik helyért

18:00 Döntő

JEGYEK