x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

$uicideboy$ present Grey Day Europe Tour 2023

2023.03.23. Csütörtök
18:30 - VIP Jegyvásárlás Parkolójegy

2023. március 23-án az MVM Dome színpadán lesz látható a New Orleans-i rap duo.

A $uicideboy$ bekerült 2022 legtöbbet hallgatott művészeinek top 30-as listájába

“A $uicideboy$ felülmúlva a várakozásokat és dacolva a korlátokkal, tagadhatatlanul a zeneipar egyik sikertörténete. A $uicideboy$ nem csak rapsztár, hanem kulturális jelenség.”- KNOTFEST

A New Orleans-i rapduó, a $uicideboy$ bejelentette, hogy nagysikerű Grey Day turnéjukat 2023-ban Európába is elhozzák, 9 országban összesen 15 koncertet adnak majd. A koncerteken a G59 Records további előadói: Germ, Shakewell, Chetta, valamint Ski Mask The Slump God lépnek még előjátszóként színpadra.

A HITS MAGAZINE minden műfajt összesítő listáján a $uicideboy$ a 2022-es év 27. legtöbbet hallgatott előadója lett 1,9 milliárd streaminggel, ezzel megelőzve olyan rappereket is mint Jack Harlow, Tyler the Creator és Travis Scott. Ráadásul 2022-es Matte Black kislemezük a Spotify idei amerikai lejátszási listájának első helyén található.


A turné bejelentésével egyidőben, december 16-án jelenik meg a DIRTIESTNASTIEST$UICIDE című, 7 dalból álló anyag, amely a Germmel közös, háromrészes EP sorozat utolsó darabja, és amit teljes egészében a $uicideboy$ tagja, $crim készített. Az EP első kislemeze, a My A Swisher Sweet, But My Sig Sauer december 2-i debütálása óta már 5 millió letöltésnél tart világszinten.

A $uicideboy$ fényt ás elő a sötétség, a függőség, a reménytelenség és a fájdalom legmélyebb bugyraiból. A New Orleans-i unokatestvérek – Scott Arcenaux, Jr., más néven $crim, és Aristos Petrou, más néven Ruby da Cherry – a (látható és láthatatlan) démonok elleni küzdelmet okos, szarkasztikus és fülbemászó apokaliptikus alternatív hip-hop vízióvá alakítja. A világ először 2014-ben találkozott a $uicideboy$-szal. Tucatnyi projekt és több száz teltházas koncert után már több milliárd streaminggel dicskedhettek, és többszörös platinalemezes előadókká váltak olyan anyagaikkal, mint a …And To That I Love, Thanks For Sticking Around, a Carrollton, a 2nd Hand, a Runnin` Thru The 7th With My Woadies, a Paris, vagy a Kill Yourself III. Azon ritka előadók egyike, akik egyaránt képesek együttműködni Travis Barkerrel és Juicy J-vel, vagy akár a Korn tagjaival.


 VÁRHATÓ KAPUNYITÁS: 17:00*

 JEGYEK

KÖVESD A $UICIDEBOY$ TEVÉKENYSÉGÉT:

INSTAGRAM I TWITTER I FACEBOOK I

YOUTUBE I SPOTIFY I APPLE I SOUNDCLOUD

*A szervező az időpont-változás jogát fenntartja