x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!

Kötelező!

A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Igazából Karácsony - Szimfonikus koncertshow

2022.12.28. Szerda
19:00 - Jegyvásárlás Parkolójegy

A Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) Magyarország egyik legdinamikusabb és legsokoldalúbb szimfonikus zenekara. A fenntartó Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata jóvoltából 1993 óta hivatásos együttes az elmúlt harminc évben az ország egyik vezető, és minden túlzás nélkül talán a legnépszerűbb szimfonikus zenekarává vált. 

A zenekar, élén Hollerung Gábor zeneigazgató-karmesterrel 2018 decemberében indította útjára hagyományteremtő célzattal ezt az egyedülálló műfajú és színvonalú szimfonikus koncertshow-t. Eddig három alkalommal nyílt lehetőségük, hogy az érdeklődők ezreivel közösen merülhessenek karácsonyi hangulatba karácsony környékén. 2022 decemberében új helyszínre, az újonnan épült MVM Dome rendezvényhelyszínre költöztetik zenei karácsonyi ünneplésüket. 

A koncert tartalmas, izgalmas, ünnepi kikapcsolódás kicsiknek, nagyoknak, családoknak, barátoknak. A legkarácsonyibb ajándék az egész családnak: IGAZÁBÓL KARÁCSONY – szimfonikus koncertshow. A Budafoki Dohnányi Zenekar látványos ünnepe, népszerű karácsonyi dallamokkal a klasszikusok, a pop és a jazz világából, kórussal, tánccal, légtornászokkal, harangjátékkal és kiváló szólistákkal. Vezényel: Hollerung Gábor.ELŐADÓK:

Miklósa Erika

Pál István Szalonna és bandája

Magyar Állami Népi Együttes

Serbán Attila

Cser Krisztián

Káel Norbert és a Jazzical Trio

Szironta Együttes (művészeti vezető: Germán Márton)

Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei (művészeti vezető, koreográfus: Vincze Tünde)

ARLTistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla)

Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó)

Budafoki Dohnányi Zenekar

vezényel: Hollerung Gábor