x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!

Kötelező!Nevem és e-mail címem megadásával kifejezetten kérem, hogy Adatkezelő részemre személyre szabott kedvezményeket, akciókat küldjön és tájékoztasson a jövőbeli eseményekről, illetve hozzájárulásomat adom személyes adataim elemzés céljára történő használatához.


A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Nemzeti Színház - Egri Csillagok

2022.10.20. Csütörtök
19:00 - 22:00 Jegyvásárlás Parkolójegy

Újabb gigaprodukcióra készül a Nemzeti Színház társulata és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes. 2022. október   20-án mutatják be az MVM Dome-ban az Egri csillagok előadását, amely a két kulturális intézmény együttműködésével valósult meg 2018-ban.

Az Egri csillagokban minden benne van, a magyarság, a hit, ezért minden fiatalnak találkoznia kell ezzel a kivételes történettel. Vidnyánszky Attila rendezésében pedig szinte új előadás születik meg az új, minden eddiginél hatalmasabb térben.


Az Egri csillagok a teátrum egyik legsikeresebb előadása, több mint 50-szer játszották már. 2019-ben fogalmazódott meg a gondolat, hogy a mostanában épült, korszerű stadionokat érdemes lenne kultúrával is feltölteni.

Az előadást három részben láthatja majd az MVM Dome közönsége. Összességében pedig mintegy 10 normál színházi előadás közönsége töltheti meg a csarnokot.

AJÁNLÓ