x

Regisztráció

Kérjük, adja meg a vezetéknevét!
Kérjük, adja meg a keresztnevét!Nem megfelelő e-mail formátum!
Kérjük, adja meg az e-mail címét!
A jelszónak legalább 5 karakterből kell állnia!
A két jelszó nem egyezik!
Kérjük, adja meg a jelszót!
Jelszó újra kötelező!


Kötelező!A regisztráció további előnyei:

  • Telefonja segítségével, ülőhelye elhagyása nélkül tud a büféből ételt vagy italt rendelni, mely segít abban, hogy ne kelljen hosszú időt feleslegesen a büfé sorokban töltenie.
  • Egyszerűen és gyorsan válthatja meg parkolójegyét otthona kényelméből.
x
Regisztráció Bejelentkezés Események & Jegyek Parkolás Étel- és italrendelés Magunkról Megközelítés Dome térkép Hírek VIP ajánlatok Rendezvények Kapcsolat
HU

Étel- és italrendelés

A szolgáltatás használatához jelentkezz be vagy regisztrálj!

RegisztrációBejelentkezés

Ne állj be a büfé sorba, használd legújabb fejlesztésünk!

Számunkra fontos, hogy a legnagyobb eseményeink alatt látogatóink maximális kiszolgálást kapjanak, és életre szóló élménnyel távozzanak a csarnokból. Ennek részeként kiemelten kezeljük, hogy a büfék előtt a lehető legkevesebbet kelljen sorba állni.

A sorban állás problémáját egy exkluzív digitális szolgáltatással oldjuk meg. Az MVM Dome jövőbeli koncertjein, sporteseményein látogatóink mobiltelefonnal is tudnak előrendelni étel- és italcsomagokat. A lelátó elhagyása nélkül bárki rendelhet, amit ki is tud fizetni, a büfébe csak az átvétel erejéig kell elmenni. Mindenki egy külön erre a célra létrehozott, ún. gyors sorban veheti át előzetesen leadott és fizetett rendelését.

A rendelések nyilvántartásához mindössze egy gyors előzetes regisztrációra van szükséged. Ezt ajánlott már a rendezvényre való látogatás előtt megtenni. Az első nagyobb eseményünk előtt, május 10-től tudjátok majd regisztrálni magatokat, itt, az mvm-dome.hu-n, melyről külön is hírt adunk.

A telefonod egyszerűen mutatja majd a rendelésed lépéseit, állapotát, azt, hogy melyik a legközelebbi büfé, ahol átveheted rendelésed. A büfében a kódod felmutatásával veheted át a megvásárolt termékeket.

Próbáld ki legújabb szolgáltatásunk, ne maradj le a produkció egyetlen értékes pillanatáról sem, rendelj te is a székedről!